Tik Tok Facebook WhatsApp Instagram

FLORIDUS AROMA  je obiteljska tvrtka u kojoj su objedinjena dugogodišnja iskustva, znanja i kompetencije s ciljem da se na tržištu ponude prirodni proizvodi za njegu kože  i pomoć korisnicima koji imaju alergijske reakcije na konzervanse u kozmetičkim proizvodima ili neke druge tegobe.

Mi u proizvodnji koristimo prirodne sastojke od provjerenih dobavljača i po mogućnosti lokalog uzgoja (kao što su ekstra djevičansko maslinovo ulje, hladno prešano konopljino ulje, eterična ulja i dr.) i temeljem toga nudimo visoko kvalitetne proizvode našim korisnicima.

Svi proizvodi su na biljnoj bazi bez štetnih sastojaka, ne sadrže parabene ni druge konzervanse i zahvaljujući različitim aktivnim sastojcima dubinski njeguju kožu, pomažu kod određenih tegoba i omogućujukoži da dugo zadrži zdravlje i ljepotu.

Proizvodnja je usklađena s propisima i normama Republike Hrvatske i Europske unije. Pri proizvodnji primjenjuje se Uredba (EZ) br.1223/2009 o kozmetičkim proizvodima i HRN EN ISO 22716 standard koji garantira: visoku kvalitetu proizvoda, sljedivost od nabavljene sirovine do isporučenog proizvoda korisniku, zdravstvenu ispravnost proizvoda, primjenu dobre proizvođačke prakse.

Naše proizvode pakiramo  u aluminijske tube koje osiguravaju zdravstvenu ispravnost proizvoda i ne dozvoljavaju  kontaminaciju i onečišćenje proizvoda tokom njegove upotrebe, a nakon upotrebe mogu se zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.

Pri proizvodnji naših proizvoda vodimo brigu o svim aspektima koji utječu na kvalitetu proizvoda od nabavke kvalitetnih sirovina do racionalnog korištenja energenata te očuvanja zdravlja i okoliša.

VIZIJA

Razvoj inovativnih, prirodnih i visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji će nam osigurati vjernost naših kupaca. Kontinuiranim održavanjem kvalitete proizvoda i zadovoljavanjem potreba naših kupaca biti regionalni lider na tržištu prorodne kozmetike i osigurati mjesto na ržištu Republike Hrvatske te na novim tržištima unutar i izvan EU.

MISIJA

Zadovoljenje potreba i očekivanja korisnika naših kozmetičkih proizvoda postižemo visokom kvalitetom koju ostvarujemo korištenjem ekoloških proizvoda prirodnog porijekla. Racionalno i odgovorno koristimo sve raspoložive resurse kao što su   sirovine i energije, a  posebnu pažnju posvećujemo očuvanju okoliša. Naše proizvode punimo i pakiramo u ekološki prihvatljivu i obnovljivu ambalažu vodeći brigu o dobrom gospodarenju otpadom s ciljem očuvanja prirodnih resursa.

VRIJEDNOSTI

Naša znanja, sposobnosti i inovativnosti za razvoj i kreiranje visoko vrijednih kozmetičkih proizvoda. U proizvodnji koristimo ekološki proizvedena hladno prešana ulja, ekstrakte eteričnih ulja, ekstrakte ljekovitog bilja iz našeg podneblja ili ih nabavljamo od najboljih provjerenih dobavljača s provjerenim porijeklom, a sve sa ciljem da pomažemo korisnicima u održavanju ljepote i zdravlja.

Naše proizvode  prvenstveno  punimo u aluminijske tube tako da je minimalno onečišćenje proizvoda pri  korištenju , a ambalaža se reciklira i na taj način smanjujemo utjecaj otpada na okoliš i očuvanje prirodnih resursa.

Ponosni smo na naše partnerske  odnose i suradnju sa svim dionicima, a što se temelji na povjerenju i etičnom poslovanju.

error: Content is protected !!